Lichtje voor Sophia

Lichtje voor Sophia

Dinsdag 13 december 2022

 
Nog even en onze Kerstvakantie breekt aan. Dan vieren we met familie en vrienden Kerst en wensen we elkaar veel geluk en gezondheid voor het nieuwe jaar.
 
Gezondheid vinden we allemaal het belangrijkst, maar juist dát is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sterker nog, maar liefst 1 miljoen Nederlanders krijgt te kampen met een zeldzame aandoening en maar liefst 80% hiervan zijn kinderen. In het Centrum voor Zeldzame Aandoeningen van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis wordt zorg voor deze kinderen en expertise over zeldzame aandoeningen geconcentreerd. Voor dit centrum willen we als school in actie komen.
 
Woensdag 21 december lopen alle Pluspunters, hun ouders en hun leerkrachten de lichtjestocht. Ieder kind heeft een lampion gemaakt: een lichtje voor Sophia.
Bovendien heeft ieder kind een envelop meegekregen om geld in te doen dat ze d.m.v. sponsoring bij elkaar kunnen verzamelen. 
Alle opgehaalde muntjes zorgen er dan voor, dat Pluspunt een aantal lichtjes in de grote kerstboom bij het Sophia Kinderziekenhuis kan laten branden.
Hoe mooi is dat! Denken aan een ander. Burgerschap met een grote 'B'. 

Terug

Maria Wesselingstraat 14

3065 GA Rotterdam

010 2020534

info@nullobs-pluspunt.nl