Ouders gezocht!

Woensdag 18 januari 2017

Naast alle aandacht voor onderwijs willen kinderen en ouders ook graag samen leuke activiteiten doen en met elkaar gezellige feesten vieren. Zo bouw je fijne schoolherinneringen op. Pluspunt heeft ouders nodig om leuke dingen naast het onderwijs te organiseren. Bijvoorbeeld het Kerstfeest, het Paasontbijt, het lustrumfeest, de sponsorloop, etc.  8 ouders helpen de school op dit moment met deze activiteiten. Dat noemen we de ouderraad. Ook het luizenpluizen en de schoolbibliotheek worden door de ouderraad georganiseerd. Hoe meer ouders een handje kunnen helpen, hoe vaker en leuker we dingen kunnen organiseren. Natuurlijk zijn er veel meer ouders met leuke ideeën. Wil je ze met ons delen? Heb je tips voor de schoolfeesten? Of wil je meehelpen met organiseren? Graag zien we je mail via ouderraad@obs-pluspunt.nl Nog liever zien we je tijdens ons overleg op 14 maart van 20.00 - 21.30 !