Pluspunt ontvangt Sinterklaas

Maandag 5 december 2016

Ja hoor! Ook dit jaar is het gelukt om Sint te ontvangen op onze school. Samen met zijn Pieten werd Sint door de onderbouwgroepen warm onthaald in de grote gymzaal. Wat een feest! Er werd gezongen, gedanst en er klom toch heus een aantal Pieten op onze klimwand omhoog. Op verzoek van de kinderen deden de Pieten ook nog een salto, waarna ze even mochten uitrusten. Er stond immers nog een bezoek in alle onderbouwgroepen op het programma. In iedere kleuterklas had Sint een praatje en traden kinderen op. De groepen 3 en 4 deden het bezoek van Sint nog eens dunnetjes over in de grote gymzaal met hun ingestudeerde acts. Het was een geweldige ochtend. En alle kinderen en leerkrachten bedanken de Sint en zijn Pieten nogmaals voor het bezoek en de mooie cadeautjes. Sint heeft het druk in deze tijden, dus de midden- en bovenbouw hielpen hem een handje door zelf surprises te maken. Ook dit is altijd weer een succes. Morgen is Sint nog het gesprek van de dag, maar vanaf woensdag... wordt de school omgetoverd in Kerstsferen.