Speeltuinbezoek groepen 1,2 en 3,

Woensdag 31 augustus 2016

Voor de zomervakantie werd het speeltuinbezoek aan Pietje Bell uitgesteld vanwege de aanhoudende regen. Er is toen beloofd om na de zomervakantie alsnog te gaan. Vrijdag 2 september a.s. hebben we opnieuw de speeltuin gereserveerd. Alle ouders van de groepen 1,2 en 3 hebben een mail hierover ontvangen met extra informatie. Hieronder de belangrijkste zaken om te onthouden: De kleuters gaan in de ochtend naar Pietje Bell, de groepen 3 komen later. De kinderen starten gewoon op school (uiterlijk 8.30 uur binnen) alle kinderen moeten zelf voor een pauzehapje en de lunch zorgen Het is de bedoeling dat de kinderen bij de speeltuin opgehaald worden (we gaan nog in overleg met de BSO's en anders nemen de juffen de kinderen mee terug naar school afhankelijk van het weer, misschien zijn zonnebrandcrème en zwemspulletjes ook handig om mee te geven We hopen dat er een aantal ouders meegaat als begeleider. U kunt zich via mail opgeven bij de leerkracht van uw kind Nu maar duimen voor een zonnetje of in ieder geval een droge dag!