Een gezellige en leerzame ochtend in de Bijengroep.

Woensdag 13 maart 2019

Een tijdje terug plaatsten we oproep aan ouders om te komen voorlezen en om te komen helpen bij de spelletjesochtend. Aan deze oproep werd gehoor gegeven en zo begon vanochtend de moeder van Charly met het voorlezen van het boek ´Raad eens hoeveel ik van je hou'.

Na het voorlezen startten 5 ouders met de kinderen met het spelen van gezelschapsspelletjes.

Er werden heel veel spelletjes meegenomen; van Ganzenbord tot Memory maar ook spelletjes voor het oefenen van de fijn motorische vaardigheden. En een gezelschapsspelletje is niet zo maar een spelletje. De kinderen leren tellen, tellen in stapjes van 2, ze leren de dobbelsteenstructuur en de cijfers herkennen, leren omgaan met winnen en verliezen en trainen hun geheugen.

Wat fijn dat zoveel ouders vanochtend wilden meehelpen. Daar zijn de Bijen heel erg blij mee.