Schoolfotograaf

Dinsdag 9 oktober 2018

Op woensdag 17 en donderdag 18 oktober 2018 - onder schooltijd - worden de kinderen weer op de foto gezet door de schoolfotograaf.

De planning van de individuele foto en groepsfoto is als volgt:

- op woensdag 17 oktober: de groepen 1/2a, 1/2b, 7a en 7b

- op donderdag 18 oktober: de groepen 3/4a, 3b, 4, 5a, 5b, 6a, 6b en 8a

De individuele foto: de achtergrond is witte bakstenenmuur’. Daar passen bijvoorbeeld stoere kleding en felle kleuren bij, maar liever geen lichte kleuren zoals wit/grijs.

De broer/zus foto
wordt gemaakt op woensdagmiddag 17 oktober tussen circa 12.30-14.00 uur. Voor deze foto kunt u uw kinderen vanaf 11 oktober inschrijven op een lijst die bij de hoofdingang (de administratie) van de school hangt. U schrijft zich in voor een bepaald tijdstip. Zo voorkomen we wachttijden en krijgt de organisatie een indruk van het aantal te maken foto’s. De tijden op de intekenlijst zijn geschatte tijden en kunnen iets in- of uitlopen. Voor de ene foto is meer tijd nodig dan voor een andere foto. Geadviseerd wordt tijdig aanwezig te zijn.

Enkele ouders zullen helpen voor de logistiek en planning op deze dagen.

De fotograaf is wederom Hoogstraten Fotografie. T.z.t. krijgt uw kind een flyer met een persoonlijke code mee naar huis. Met deze code kunt u de fotos inzien en bestellen op de site van de fotograaf.

De ouderraad