Zomerfeest

Vrijdag 10 juni 2022

Alle voorbereidingen voor het ZOMERFEEST voor a.s. woensdag 15 juni, zijn in volle gang! We gaan dit jaar weer eens groots uitpakken! U komt toch ook met uw kind(eren)?Buurkinderen, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn ook welkom.

Vanaf 12.00 uur kunt u al strippenkaarten kopen en kan er al eten en drinken gekocht worden. Vanaf 12.15 uur zal het feest van start gaan en dit zal eindigen om 15.00 uur.

Om deel te nemen aan de spelletjes en eten te kunnen ‘kopen’ heeft uw kind een strippenkaart nodig. Deze zijn te krijgen voor 3 euro (5 strippen) en 5 euro (10 strippen). Wij vragen u zoveel mogelijk gepast te betalen. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Ook hebben wij een Fancy Fair waarbij u het mooie knutselwerk van uw kind(eren) kunt kopen voor 2 euro per stuk.

Er zijn verschillende leuke activiteiten verdeelt over het plein(bij slecht weer binnen), waaronder een springkussen, photobooth, knutselactiviteiten en spelletjes.

Om dit mogelijk te maken zijn wij nog wel opzoek naar hulpouders. Dus als u het leuk vindt om te helpen wilt u dan een mailtje sturen naar wendy.orpluspunt@gmail.com.

Wij hopen jullie allemaal te zien en gaan er een super leuke middag van maken met de kinderen en met u.

Met vriendelijke groet,

Team Pluspunt en de leden van de ouderraad