Apensnoep... Apenpoep

Maandag 7 maart 2022

Dat was nog eens een leuke binnenkomer vanochtend... muziek én onze nieuwe directeur op het kleuterplein.
'Een nieuw begin' staat er op onze ramen en daar hadden we zin in.
Bij de kleutergroepen is er een start gemaakt met het thema 'Sil en de beestenboel'
Onnodig om te vermelden, dat het nieuwe thema over dieren en de dierentuin enorm aansluit bij de belevingswereld van de allerjongste Pluspunters.
Als het ankerverhaal dan ook nog eens over 'apensnoep'(bananen) dat verandert in 'apenpoep' gaat, kan de dag niet meer stuk.
We bouwen een dierentuin, we verven dieren na en dat is best lastig als je een dier vanaf de zijkant ziet. En we gaan nog veel meer leuke dingen doen, passend bij dit thema. Wie het leuk vindt, kan na schooltijd eens binnenlopen om een kijkje te nemen.
Fijn dat we er allemaal weer waren!