High tea toekomstige groepen drie.

Woensdag 11 juli 2018

Vanochtend zijn de oudste kleuters gaan wennen bij hun nieuw leerkrachten.
Spannend, maar na afloop waren alle kinderen het eens: groep 3 is super leuk! Het is bijna jammer, dat er nog zes weken vakantie tussen zit voordat ze weer terug mogen.
Na het wenmoment werden de kinderen door hun juffen getrakteerd op een high tea. Gezellig met elkaar de kleuterperiode afsluiten, maar ook verder kennismaken met de groepsgenootjes van volgend jaar.
De kinderen kregen ook nog een cadeautje. Ze maken immers een grote sprong: kleuter af en naar groep 3.
Daarom kregen ze allemaal een echt elastiek van hun juffen. Leuk om in de vakantie mee te oefenen.
Elastieken is eigenlijk iets 'van vroeger' zo bleek. De meeste kinderen kenden dit (nog) niet, dus hopelijk kunnen alle papa's en mama's voordoen hoe het moet.
Fijne vakantie!