De juffen op t.v. Wij doen mee!

Maandag 1 februari 2021

De groepen 1/2 krijgen wekelijks van hun leerkrachten een aantal filmpjes toegezonden. Verschillende leerdoelen komen in deze korte filmpjes aan bod. Tellen, drijven/ zinken, rijmspellen en raadsels ... Ook de Engelse les en De Kanjertraining worden niet overgeslagen.
Het voordeel van deze filmpjes voor ouders is, dat zij ze kunnen aanzetten wanneer het hen uitkomt.
Het voordeel voor de kinderen -naast het leerelement- is, dat zij hun juffen kunnen aan- en uitzetten wanneer het hen uitkomt. En dat is toch wel iets heel bijzonders, want in het echt kan dat niet ????
Zussen Oumayra en Ouiam uit de verschillende kleuterklassen stuurden deze plaatjes. Zij doen -volgens mama- heel goed mee. Geweldig meiden. Nog even volhouden!