Wat in het vat zit, verzuurt niet!

Dinsdag 16 juni 2020

Pluspunt doet al jaren mee met de Kangoeroe rekenwedstrijd. Hier proberen we jaarlijks in een andere samenstelling aan mee te doen. Dit schooljaar hebben we de wedstrijd gedaan met de Minerva middenbouw van juf Linda en de groep 8 samengestelde rekengroep die bij juf Mendy rekent. De kanjers hebben vorige week goed geoefend op school en konden ook thuis oefenen voor deze rekenwedstrijd. Uiteindelijk hebben we afgelopen maandag de rekenwedstrijd met de kinderen gedaan en vandaag was dan het moment daar……de prijsuitreiking! Alle kinderen hebben heel erg goed hun best gedaan en kregen zowel een certificaat als een vouwpuzzel als presentje. Er doen drie categorieën mee aan de wedstrijd: WizFun, WizKid en WizSmart .We hebben dan ook winnaars in elke categorie. De eerste plaats in de Wizfun is voor Julius van der Neut, in de WizKid is deze plek voor Max van Boven en in de Wizsmart gaat Maksim Palchikov hiermee vandoor, gefeliciteerd mannen!