Yes! We hebben weer les!

Maandag 11 mei 2020

Vanochtend werden alle Pluspunters, groot en klein verrast door een attentie van onze juf Renée.
Een zelfgemaakte boodschap voor iedereen op stoel, tafel of bureau. Dank je wel, lieve juf!!!
De kinderen van de groepen 1/2 kregen daarnaast ook nog eens een mooie button van hun juffen, gewoon... omdat we zo blij zijn dat we elkaar weer zien. Wel thuis op laten spelden natuurlijk????
Het was even wennen, geen ouders mee naar binnen, maar wat ging dat goed! We zijn trots op onze kleuters. En gelukkig zijn de lamellen open, waardoor we elkaar nog eens gedag kunnen zwaaien en zeggen.
Alle ouders van de groepen 1/2 hebben per mail de doelen gekregen waar in de klas, maar ook thuis aan gewerkt kan worden. Gelukkig bleek dat er nog veel onthouden is.
De komende twee weken staan vooral in het teken van herhalen en plezier hebben met elkaar.
Wat  kunnen er ineens  veel kinderen huppelen. Dat komt natuurlijk door het extra buiten spelen met het mooie weer. En ... poppetjes zijn ineens herkenbaar! Er is veel geknutseld en getekend gedurende de weken thuis.
Er is thuis ook veel aandacht besteed aan de speciale regels. Kinderen houden -ondanks hun jonge leeftijd- zoveel mogelijk afstand en letten er goed op, dat hun handen schoon zijn.
Het was een heel fijne dag. Een beetje onwennig in het begin: minder speelgoed én vooral ook minder kinderen, maar het begin is er!