Peuteropvang

Sinds januari 2019 kunnen peuters van 2-4 jaar terecht in onze peuteropvanggroep Het Pluspuntje. Kinderopvang BijDeHand zorgt op maandag- dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend voor professionele opvang, waar peuters elkaar kunnen ontmoeten en met en van elkaar kunnen leren. De peuters van het Pluspuntje brengen regelmatig een bezoekje aan de kleuters van Pluspunt. Dit zorgt voor een gemakkelijke overgang van peuteropvang naar de basisschool. Wij combineren het beste van beide werelden door gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring. Pluspunt staat bekend om zijn brede en uitdagende lesaanbod, zo is er Engels vanaf groep 1 en veel aandacht voor Beeldende Vorming, Bewegingsonderwijs en Wetenschap & Technologie. Dit sluit aan bij de onderdelen ‘Onderzoeken ’ en ‘Levensecht’ uit de pedagogische visie van Kinderopvang BijDeHand.

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

T: 010 251 80 76 of E: klantcontact@kov-bijdehand.nl

U kunt ook een kijkje nemen op de webpagina van kinderopvang BijDeHand: https://www.kov-bijdehand.nl/locatie/peuteropvang-het-pluspuntje/