Good morning. How are you?

Maandag 17 februari 2020

De groepen 1/ 2 zijn na één dag van het thema Engelse week al helemaal ‚Äč'in the mood'.
Wat weten onze Bijen en Vlinders al veel over Engeland en wat kennen ze al veel Engelse woorden.
Very nice, dat ouders vanmorgen de leerkrachten ook in het Engels begroetten.
Onze kinderen leren veel via de liedjes van Super Simple Songs. Kent u deze site? U kunt hem zo opzoeken.
Dan kan er thuis doorgeleerd worden. Spelenderwijs, met ondersteuning van bewegingen leren de kleuters super simpel, super snel.
Aan het eind van de week hebben we alle themawoorden herhaald, kennen we de dagen van de week en kunnen we korte zinnetjes maken in het Engels.
Vooral dat laatste is heel knap, want let thuis maar eens op, hoe vaak uw zoon/ dochter in een éénwoordzin antwoordt. En dat is dan nog in het Nederlands ; )
Woensdag is de spelletjesochtend. Er heeft zich al een aantal ouders opgegeven. Donderdag is de high teaen mag er speelgoed van huis meegenomen worden.
De kinderen worden er helemaal happy van. Kijkt u morgen even naar onze mooie vlaggen die we gemaakt hebben? Allemaal Union Jackflags in red, blue and white