Door naar de finale!

Donderdag 13 februari 2020

Op woensdag 12 februari deed een aantal enthousiaste kinderen uit groep 5 en 6 mee aan de eerste ronde van de streetdance wedstrijd in Rotterdam. Deze wedstrijd werd georganiseerd voor scholen. De kinderen konden zichzelf opgeven voor de wedstijd bij meester Bart. Onze dansers hebben een super prestatie geleverd. Dankzij de hulp van onze dansjuf Dorien hebben de kinderen zich weten te plaatsen voor de finale van de wedstrijd. Van de 15 streetdance acts konden er zich maar 5 plaatsen voor de finale. Op 25 juni zal de grote finale plaatsvinden in Ahoy Rotterdam. Woensdag 19 februari zijn de groepen 7 en 8 aan de beurt. Wij zijn super trots op onze OBS Pluspunt streetdancers en wensen ze veel succes in de grote finale. Complimenten aan onze artiesten en dansjuf Dorien.