Beste wensen en goede voornemens

Maandag 9 januari 2017

Beste wensen en goede voornemens De school is weer begonnen na de feestdagen! Wij wensen u allen een goed, gezond, gelukkig en leerzaam 2017 toe. Bij een nieuw jaar horen ook goede voornemens… Wist u dat; • De deuren ’s morgen al om 08.15 open gaan zodat de leerkrachten om 08.30 uur kunnen starten met de les? • Ouders altijd welkom zijn om hun kind naar binnen te brengen, maar gevraagd worden om 08.30 de school weer te verlaten? • Schoenen met rolletjes in de zolen niet zijn toegestaan op school? • Kinderen met de step naar school mogen, maar dat dat de step niet binnen gezet mag worden? (weer mee naar huis of bij de fietsen neerzetten). • Woensdag fruitdag is? • Er op het schoolplein niet gefietst mag worden voor en na schooltijd? Dus ook niet gebrommerd… • U altijd in gesprek kan met de leerkracht als u een afspraak gemaakt heeft? Alleen korte mededelingen kunnen tussen 08.15 en 08.30 uur bij de deur. • Het voor een kind heel fijn is als ook ouders zich aan de regels houden? • Regels, mits nageleefd, zorgen voor een goede sfeer en een positief werk- en leerklimaat? • Deze regels heel simpel lijken en dat ook zijn? Samen gaan we er weer een mooi jaar van maken!