Gezocht: figuranten

Woensdag 29 juni 2016

GEZOCHT: FIGURANTEN Universiteit Utrecht heeft een behandelplan ontwikkeld speciaal voor kinderen die te snel, te vaak en te heftig boos worden. Een belangrijk onderdeel daarvan is dat de behandeling ondersteund wordt door filmfragmenten. Door met de kinderen de filmfragmenten te bekijken, kan de behandelaar de kinderen laten nadenken over gevoelens, gedachten en gedrag. In de filmfragmenten staan vier karakters centraal. Zij komen in allerlei situatie’s terecht. De meeste filmfragmenten spelen zich af op school of op het schoolplein. Om de films er ‘echt’ te laten uitzien, zoeken we kinderen van 10 tot 12 jaar (of die er zo uitzien), die willen figureren. De opnamen vinden plaats in/bij OBS Pluspunt in de zomervakantie: Vrijdag 12 augustus ochtend (start 10 uur tot ongeveer 14 uur) Locatie: schoolplein schoolkinderen op het plein (ongeveer 4 kinderen) Maandag 15 augustus ochtend (start 9.30 uur tot ongeveer 13.30 uur) Locatie: ingang klas en fietsenrek klasgenoten in de klas (ongeveer 10 kinderen) Maandag 15 augustus middag (start 14 uur tot ongeveer 18 uur) Locatie: fietsenrek en in de klas klasgenoten in de klas (ongeveer 10 kinderen) Vrijdag 19 augustus (start 10 uur tot ongeveer 14 uur) Locatie: gang, kapstok, deuropening klas of school klasgenoten die de klas uit komen (ongeveer 6 kinderen) Ook zoeken we iemand die een juf of meester is/wil spelen (met een paar zinnen tekst!) op: - vrijdag 12 augustus (start 10 uur tot ongeveer 14 uur) - maandag 15 augustus (start 9.30 uur tot ongeveer 18 uur) Wil je meedoen en vinden je ouders het goed? Mail dan naar vanessa@vloemansmedia.nl Vergeet niet te vermelden wanneer je wilt komen! Belangrijk: je kunt niet halverwege weg dus je kunt alleen figureren als je het hele tijdsblok beschikbaar bent.