Natuurles in groep 3B

Dinsdag 1 november 2016

Vandaag heeft groep 3B een erg leuke natuurles gehad van meester Bas en juf Marit. Juf Marit kwam speciaal voor deze les naar onze school toe vandaag. De kinderen hadden al een lied geleerd over bladeren die in de herfst van de bomen vallen. Dit lied werd gezongen voor de juf. We kregen allemaal plaatjes te zien van bomen over de hele wereld en we hebben ook een natuurwandeling gemaakt. Er werd gekeken naar de bomen en de bladeren. Wat zijn toch die 'draadjes' in de bladeren? De kinderen moesten oa bladeren, takjes, kastanjes en eikeltjes gaan verzamelen. Deze werden mee naar school genomen en op de herfsttafel gelegd. De kinderen hebben nog hun eigen bladeren erbij gemaakt. Het was een erg leuke les.