Ontbijten en muziekles

Donderdag 7 november 2019

Na een goed ontbijt is een muziekles nog leuker!

Op donderdagochtend geeft meester Marcel les aan onder andere de groepen 1/2. Zo ook vandaag, al werd het programma iets aangepast omdat alle kleuters 'een beetje vol zaten van het ontbijt'. Zien eten doet eten en daarom namen sommige kleuters net een hapje teveel. Maar ja, het was dan ook allemaal zo lekker... broodjes, bollen, beschuitjes en veel fruit. Geweldig! Er kwamen spullen vanuit het Nationaal Schoolontbijt, maar ouders gaven ook weer heel veel -vooral gezonde- lekkernijen mee. Dank jullie wel daarvoor.

Meester Marcel is onze collega vanuit Dynamic Activities (D.A.). Hij verzorgt verschillende lessen dans, muziek en drama voor de groepen 1 tot en met 4.
Uw kleuter heeft er vast over verteld, want alle kinderen komen altijd super enthousiast terug van D.A.
Vandaag dus een iets rustiger programma. Er werd geëxperimenteerd met muziekinstrumenten en het is natuurlijk geweldig dat de meester zelf gitaar speelt.
Met elkaar werd er iets moois ten gehore gebracht. En na de D.A.-les? Was het gewoon weer tijd om de resten van het ontbijt alsnog naar binnen te werken ;)