Sinterklaasrekencircuit in de bijengroep

Woensdag 23 november 2016

Vandaag werd er in de Bijengroep een Sinterklaas rekencircuit gespeeld. Er werd gepast en gemeten; welk cadeau past er in welke doos en hoe groot moet het papier dan zijn. Er waren heuse speelgoedwinkels waar de prijzen betaald konden worden met biljetten van 5 en 10 € en met munten van 1 en 2€ . En eigenlijk maken de kinderen dan al kleine sommetjes natuurlijk. Ook was er een dobbelspel waarbij er pepernoten verzameld konden worden. Zo leren de kinderen spelenderwijs om de dobbelsteenstructuur te leren kennen en om het cijfersymbool aan het aantal ogen te koppelen. Niet alleen een heel gezellige ochtend maar dus ook een heel leerzame. Met dank aan alle hulpouders die de spelletjes begeleidden.