Nationaal Schoolontbijt

Zondag 13 november 2016

Afgelopen vrijdag, 11 november, deed Pluspunt mee met het Nationaal Schoolontbijt. Met elkaar gezellig - al dan niet in pyjama- naar school en heerlijk, gezond smikkelen en smullen van alle lekkere spulletjes die in de doos zaten die iedere klas ontving. Bovendien waren er ook nog ouders die een bijdrage leverden. Daarvoor willen we iedereen natuurlijk hartelijk bedanken. Het doel van het Nationale Schoolontbijt is het bewust worden van het belang van een gezonde start 's morgens vroeg. Voor de allerjongste Pluspunters was het ook een super spannend om zelf zo veel mogelijk te mogen smeren en vooral om te mogen beslissen wat ze wel of niet aten of dronken. Eigenlijk willen we elke dag wel zo beginnen. Helaas gaat dat niet. Maar we kijken nu al uit naar het komende Kerstdiner. Dan komen we natuurlijk niet in pyjama, maar komen we op chique.