Hallo allemaal... we zijn er weer!

Dinsdag 3 september 2019

Een beetje spannend was het wel om maandag 2 september met de allereerste schooldag te beginnen, maar... we zijn al weer snel gewend.

Hoe leuk is het om je oude juf en je 'kleutercollega's' weer te zien en kennis te maken met nieuwe groepsgenootjes.

In de kleutergroepen is het al weer net alsof we niet weggeweest zijn.

Het enige verschil is het feit dat iedereen echt weer even moet wennen aan de begintijd van school (8.30 uur starten de lessen) en dat de meeste kinderen halverwege de dag toch echt wel heel moe zijn. Gelukkig zijn er genoeg momenten waarop er rust in de groep is.

Er is al weer gewerkt en heerlijk buiten gespeeld. Als na morgen de nieuwe vloer in ons speellokaal helemaal is opgedroogd zijn we ook klaar voor gymlessen op minder mooie dagen wat het weer betreft.

De kleuterleerkrachten hebben van alle kinderen foto's genomen voor onze wall of fame. Uiteraard heeft iedereen hier toestemming voor gegeven.

We hebben er weer zin in!