Schoolreis groepen 1,2 en 3 naar Plaswijckpark

Vrijdag 5 juli 2019

Vandaag vertrokken de beide kleutergroepen en groep 3B naar Plaswijckpark. Twee bussen vol kinderen, ouders en juffen die er enorm veel zin in hadden.

Bij aankomst in het park werd eerst de kleine ochtendhap gegeten. En wat kunnen de kinderen dat dan reuze snel opeten en drinken, als ze daarna in allerlei attracties kunnen. Al heel snel vertrokken dus de eerste groepjes richting dieren, binnen- of buitenspeeltuin, draaimolen of skelters.

Om 12.00 werd er met elkaar patat gegeten en een pakje sap gedronken. En met dat heerlijke weer smaakte zo'n raketje als toetje wel erg lekker. Na de lunch was er tijd voor nog een rondje park of om attracties te bezoeken die de kinderen nog niet gezien hadden. Het was een erg gezellige dag. De juffen en kinderen willen alle ouders die geholpen hebben vandaag heel erg bedanken. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.

Hier vindt u meer foto's