Kleutervierdaagse, dag 1

Dinsdag 18 juni 2019

De eerste dag van de Vierdaagse zit er op!

Moesten we ons eerdere jaren druk maken om regen, wind en onweer... Vandaag waren de weergoden ons gunstig gezind.

Sterker nog... het was gewoon erg warm.

Er liepen heel veel (groot-)ouders en andere familieleden mee. Geweldig!

Morgen lopen we de langste route van de Vierdaagse. Uiteraard houden we rekening met de weersomstandigheden. Bij regen of onweer wordt de route aanzienlijk korter ; )

Wij vragen u om zelf uw zoon/ dochter in te smeren met zonnebrandcréme voordat de schooldag begint.

Voor de Vierdaagse is er geen tijd meer om kinderen in te smeren. Gedurende de schooldag mogen kinderen hun eigen zonnebrand gebruiken als dat nodig is. We houden rekening met overdadige zonneschijn (korter naar buiten).

.

De ouderraad zorgt iedere dag voor iets te eten of te drinken. Zo vielen vandaag de komkommers enorm in de smaak. De afstand is niet dusdanig dat er extra drinken voor onderweg meegenomen hoeft te worden door de kinderen zelf. Zodra we op school terugkomen gaan we meteen eten en drinken. Daarnaast mogen kinderen altijd extra drinken meenemen voor op school en is er genoeg water in de kraan.

Morgen is er voor ieder kind sowieso Knijpfruit.

We lopen met z'n allen en zijn -maar een beetje moe- ....Nog drie dagen te gaan.