Schoolreis

Dinsdag 18 juni 2019

De schoolreisjes van dit schooljaar staan weer voor de deur!

Het eerste schoolreisje is voor de groepen 3/4 t/m 7 op woensdag 3 juli 2019.

Wij gaan met deze groepen naar Drievliet.
Op woensdag zijn de parken in deze maanden minder druk bezocht.

De kinderen en begeleiders krijgen tussen de middag een patatje met saus en een ijsje.

De groepjes worden vooraf gemaakt door de leerkracht.

De groepen 1/2 en groep 3 gaan op schoolreis op vrijdag 5 juli 2019.

Wij gaan met de kinderen op schoolreisje naar Plaswijckpark.

De kinderen en begeleiders krijgen tussen de middag een patatje met saus, pakje Taksi en een racketijsje. Geeft u het zelf goed aan de leerkracht door als uw kind iets niet mag eten of drinken? Wilt u bij warm weer extra drinken en zonnebrandcrème meegeven?

Er is ook de mogelijkheid om met water te spelen (niet zwemmen!), dus een handdoek en een extra setje kleding is niet overbodig. We lopen in groepjes van 4, dus als u uw kind iets extra’s mee wilt geven, delen we dit in het groepje.

Vertrek

van school

Aankomst op school

3 juli 2019

3/4 t/m 7

Drievliet

09.00

17.00

5 juli 2019

1 t/m 3

Plaswijckpark

09.30

15.00

Voor de schoolreizen hangen de inschrijflijsten voor de begeleiders vanaf woensdag 19 juni bij de lokalen. Woensdag 26 juni worden de lijsten eraf gehaald en hoort u zo snel mogelijk of u mee kunt op schoolreis.

De schoolreiswerkgroep.