Dag lieve juf Marjan!!!

Woensdag 29 mei 2019

Dag lieve juf Marjan!!!

Vandaag was dan toch echt de allerlaatste schooldag voor juf Marjan. Zij gaat met welverdiend pensioen. Nietsvermoedend werd zij voor een laatste keer in het kamertje van juf Edith geroepen, terwijl alle Pluspunters zich verzamelden op het grote plein.
Alle leerlingen vormden een erehaag waar juf Marjan onder luid gejuich en geapplaudiseer tussendoor mocht lopen.
Alle kinderen kregen later in hun klaslokaal een traktatie. Onnodig om te vermelden dat juf Marjan voor de laatste keer in alle groepen opnieuw met gejuich ontvangen werd.
Vanavond zetten de collega's Marjan nog eens in het zonnetje.
Wij wensen haar heel veel geluk en weten nu al: (juf) Marjan zien we heus nog wel eens terug op onze school. Maar nu mag ze vrijblijvend en moet ze niets en...op een tijd die haar uitkomt!