Onthoud de gezelligheid en vergeet de vlekken.

Woensdag 22 mei 2019

In de Vlindergroep is al een aantal ouders geweest die een les gaven of hielpen tijdens de werkles.Dit gebeurde n.a.v. een oproep in onze Nieuwsflits

Zowel (groot-)ouders, als kinderen, als leerkrachten vinden dit geweldig!

Vandaag was het dan eindelijk zo ver dat de moeder van Lola slijm kwam maken. We telden de dagen en de nachtjes voor het zover was af en toen... kwam er in het nieuws dat de ingrediënten die men thuis gebruikt (lenzenvloeistof, kinderlijm enz. enz) helemaal niet zo veilig zijn als men denkt.

Dus is er naarstig op zoek gegaan naar een veilig alternatief.

Dat is gevonden in Maïzena, badschuim en dr Oetker kleurstof.

Het was geweldig!

Mengen, kneden en ervaren hoe je eruit ziet met blauwe of rode handen.

Bij deze activiteit was het met recht: ' onthoud de gezelligheid en vergeet de vlekken'. Maar ook: "Iewwwww juf!... Wat lekker haha"

Met vereende krachten is er snel opgeruimd. De Vlinders en hun juf willen Lola en haar moeder bedanken voor de leuke ochtend.

Inspiratie gekregen door deze post? Wellicht wilt u zelf een keer een les of opdracht verzorgen in de groep van uw kind. U kunt dit aangeven bij de groepsleerkracht.