Wist u dat?

Dinsdag 14 mei 2019

• De Vlindergroep dinsdag 14 mei wel 15 ouders op bezoek kreeg omdat er een open les Taal/ Kanjertraining gegeven werd?
  • Juf Ellen niet net als de Vlinders lopend, op de fiets, met de auto of met de bus naar Pluspunt kwam?
  • Maar dat zij per bezem, compleet met heksenhoed en toverstaf op Pluspunt arriveerde?
  • Dit natuurlijk niet echt waar was, maar als inleiding voor het aanleren van een opzegvers over een heks, kleuren en vormen een leuke binnenkomer was?
  • Er in één les het auditieve geheugen, de vormen, de kleuren én alle eerder aangeleerde versjes aan bod kwamen?
  • Als je werkt met een binnen- en buitenkring alle kinderen betrokken zijn en iedereen mag praten?

De ouders die vandaag aanwezig waren weten dat inmiddels wel. De spulletjes op de foto waren geheugensteuntjes voor alle eerder geleerde versjes.

Aan het eind van de les werd er met z'n allen geswingd op de Pasapas van Kinderen voor Kinderen.

Wist u dat...

• De Vlinders hun dance moves van hun ouders hebben? De juffen wel hoor. Iedereen deed mee. Super leuk. Kinderen, ouders en juffen hebben genoten.