Open les in groep 3/4

Dinsdag 14 mei 2019

Vanmorgen was er een open les in groep 3/4. De Kanjerklapper werd gebruikt voor deze speciale Kanjertraining. Het doel van de les was om complimenten te geven en te ontvangen van elkaar. Aan de hand van het prentenboek 'De brief van Bing' gingen de kinderen aan de slag om op sticky notes hun complimenten op te schrijven voor een klasgenoot. Deze klasgenoot werd daarna in het zonnetje gezet. Een vervolgopdracht was om op een formulier iets in te vullen over jezelf (je favoriete kleur, hobby en huisdier). De formulieren gingen in een doos waarna de kinderen mochten raden om welke klasgenoot het ging. We hebben ook nog een bewegingsopdracht gedaan. Het was een fijne les met betrokken kinderen en ouders. Bedankt dat jullie geweest zijn!