Alweer bezoek!

Zondag 7 april 2019

Was het eerder de opa van Chloë die kwam vertellen over zijn werk... nu kwam de vader van Julia vrijdag 5 april langs. En natuurlijk hoeft niet iedereen de auto van de zaak een keer te lenen, een echte ambulance, maar is het ook super leuk als je het favoriete boek van je zoon/ dochter voor komt lezen.
"Tip de Muis vindt pesten niet leuk" is een verhaal dat goed aansluit bij de belevingswereld van kinderen. Niemand vindt pesten leuk, maar wat doe je er tegen?
Tip staat uiteindelijk zijn mannetje.
Er ontstond na afloop een gesprek over pesten/ plagen en hoe lastig het is, als je van thuis wel iets terug mag doen maar op school leert om met je mond conflicten op te lossen.
Behalve voorlezen dus ook nog een Kanjerles.
We willen Robert én Julia bedanken en het zou erg leuk zijn, als er ook in andere groepen ouders 'les komen geven'.