Lentekriebels in groep 3B

Woensdag 20 maart 2019

Groep 3B heeft alweer 2 lessen lentekriebels gehad deze week.
De eerste les van lentekriebels ging over het zelfbeeld en over verschillen en overeenkomsten.
De tweede les over sociaal emotionele ontwikkeling. In de les is gesproken over mensen die de leerlingen lief vinden. Het is fijn als iemand je aardig of lief vindt, maar hoe laat je dat merken aan een ander? Wat zien we om ons heen of op tv? Hoe laten mensen dit merken aan elkaar en hoe doen de kinderen dit? De kinderen geven een voorbeeld van iemand in hun leven die ze lief vinden en leggen uit hoe je de ander dat kan laten merken.
Bij de les van handvaardigheid heeft Juf Renée met de kinderen prachtige harten gemaakt. Deze week is er nog een les met het onderwerp: mijn thuis.

Hiervoor heeft u een verzoek gekregen van meester Bas om een foto mee te geven naar school of per e-mail te sturen naar meester Bas.