Superleuke actie winkeliers van De Koopgoot

Superleuke actie winkeliers van De Koopgoot

Dinsdag 5 juli 2022

De Rotterdamse Koopgoot bestaat 25 jaar. Daarom was er een kans voor Rotterdamse basisscholen om gratis unieke knikkertegels te krijgen ('Koopgootjes') mét eigen knikkerzakjes. 

Juf Corina heeft voor onze school een poging gewaagd door deze gebeurtenis te linken aan ons lustrum volgend schooljaar. Dan bestaat Pluspunt immers 30 jaar! 

Hoe leuk is het, dat zij gewonnen heeft!

En... dat op donderdag 30 juni dus de prijzen uitgereikt werden.

Dachten wij dat het 'alleen maar' een tegel uit het kleuterplein wippen en een Koopgootje terugplaatsen was...  niets was minder waar!

We hadden hooggeëerd bezoek van één van de grootste tv-lievelingen van onze kinderen! Samen met de kinderen legde Fenna Ramos het Koopgootje. 

Fenna is een Nederlandse zangeres, actrice en presentatrice maar bovenal Rotterdamse.

Sinds 2018 spat Fenna als tv-presentatrice voor NPO Zappelin van het scherm en neemt ze de kinderen mee met liedjes en dansjes. 

Zij werd dan ook meteen gespot door jong en oud en in 'het echt', is zij net zo energiek en lief met kinderen als op het beeldscherm.

Zij nam alle tijd om met iedereen op de foto te gaan, vragen te beantwoorden en te dansen.  Doen we toch ineens mee in een Tik Tokfilmpje. 

Bij het afscheid was er ook nog een bezoek aan groep 3, terwijl dit niet op het programma stond.

Pluspunt wil de winkeliers van De Koopgoot, Fenna en alle andere betrokkenen hartelijk bedanken voor dit geweldige bezoek.

Het was een waar feestje!

En bij deze durven wij te zeggen dat ervan af nu toch écht ook een Koopgoot(-je) in Prinsenland ligt.

Fotografe: Naomi-D fotografie


Terug

Maria Wesselingstraat 14

3065 GA Rotterdam

010 2020534

info@nullobs-pluspunt.nl