Vriendelijke groet namens het hele team van de Ouderraad

Donderdag 16 juni 2022

Beste ouders en verzorgers,
Eindelijk mocht het weer, een zomerfeest! En wat een gigantisch succes wat het!
Iedereen was enthousiast, de kinderen, de ouders en verzorgers, het team en de leden van de ouderraad. We doen het volgend jaar zeker weer.
En dan die Fancy Fair, wat hebben de kinderen mooie werkjes gemaakt! Er zijn heel veel knutsels gekocht. Mocht het zo zijn dat u om de een of andere reden de knutsel van uw kind nog niet heeft kunnen kopen en u wilt dat nog wel doen dan kan dit tot en met a.s. maandag 20 juni alsnog bij de leerkracht van uw kind. Daarna gaan de knutsels weg.
Wat we vooraf zijn vergeten te melden is dat alle opbrengst ten goede komt van de kinderen. Hier zult u wellicht niet altijd direct wat van merken, maar wij zullen u zeker op de hoogte stellen van aangeschafte producten.
Wel kunnen we verklappen dat dit spullen zullen zijn die we vaker bij feestjes kunnen gebruiken, zodat we kosten kunnen besparen met het huren ervan en daardoor steeds andere, misschien wel grotere, keuzes kunnen maken.
Ook willen we u vertellen dat er enkele hele lieve ouders waren die een groot deel van de etenswaren hebben gesponsord. Bedankt daarvoor! Hierdoor hadden we de mogelijkheid om het geliefde springkussen erbij te kunnen huren. En wat hebben de kleintjes (t/m groep 4) ervan genoten.
Ook AH Prinsenland is zo lief geweest om een deel te sponsoren; De broodjes voor de frikandellen en een tas vol mandarijntjes en appeltjes. Wij danken AH Prinsenland voor hun bijdrage hieraan.
Nog een bedankje aan de hulpouders en de kinderen van die hebben geholpen, vooraf en tijdens het feest. Super fijn dat jullie er waren.
En het laatste bedankje aan u! Zonder uw komst was dit nooit zo’n mooi feest geworden!
Vriendelijke groet namens het hele team van de Ouderraad