Daar zit muziek in!

Dinsdag 29 maart 2022

Bij de groepen 1/2 wordt enthousiast gewerkt over het thema Muziek en geluid.
Een waterorgel van flessen, knutselen in het platte vlak en drie dimensionaal...
We doen het allemaal en ontdekken langzaam maar zeker dat we allemaal muziek of in ieder geval klanken kunnen produceren.
En 'klanken' is dan ook weer een ander woord voor letters en met letters kunnen we lezen... zo doen dus alle vakken mee.
De komende weken zijn er open lessen bij de kleutergroepen. We zijn zo blij dat ouders weer de school in mogen!
Deze lessen staan in het teken van begrijpend luisteren, maar... zeker weten dat we ook onze muzikale talenten nog even aan bod laten komen.
Wist u trouwens dat de leerkrachten van de kleutergroepen bij alle kunstwerken aan de muur een blad hebben hangen met daarop het waarom we een bepaalde activiteit met de kinderen doen?
Wat zijn de doelen, wat wordt er geleerd? We doen immers nooit iets 'zomaar'.
U bent van harte uitgenodigd om hier -na schooltijd- eens een blik op te komen werpen.