Goed nieuws!

Woensdag 13 juni 2018

Naar verwachting zal op onze school na de zomervakantie van 2018 gestart worden met Peuteropvang Het Pluspuntje. De peuteropvang is een samenwerkingsproject van Kinderopvang BijDeHand en OBS Pluspunt. Er is een nauwe samenwerking tussen de peuterleidsters en de (kleuter-)leerkrachten van obs Pluspunt. Dit zorgt voor een gemakkelijke overgang van peuteropvang naar basisschool.
Wij combineren het beste van beide werelden door gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring. Pluspunt staat bekend om zijn brede en uitdagende lesaanbod, zo is er Engels vanaf groep 1 en veel aandacht voor Beeldende Vorming, Bewegingsonderwijs en Wetenschap & Technologie. Dit sluit aan bij de onderdelen ‘Onderzoeken ’ en ‘Levensecht’ uit de pedagogische visie van Kinderopvang BijDeHand.

De ruimte van de Peuteropvang is straks gevestigd in het gedeelte van het pand waar ook de kleuterklassen zijn. De peuters komen binnen door de kleuteringang, vlak nadat de school begonnen is. De kinderen maken ook gebruik van het speelplein of de inpandige kleine gymzaal. De medewerkers van Peuteropvang Het Pluspuntje maken onderdeel uit van het team van peuteropvang en buitenschoolse opvang (BSO) Sjakie in de chocoladefabriek en BSO Sjakie in Zjaak.

Heeft u interesse of wilt u uw kind aanmelden voor de peutergroep? Hou dan de website goed in de gaten. Binnenkort plaatsen wij meer informatie over de inschrijfprocedure. Inschrijving loopt via het inschrijfbureau van Bijdehand (Afdeling IPK Bijdehand).