Update avond4daagse

Donderdag 24 mei 2018

Volgende week (28 mei t/m 31 mei 2018) start van de Avond4daagse van 18.00 – 20.00 uur

Ook dit jaar lopen er leerlingen mee van onze school, in totaal  51 leerlingen !

Wij starten bij Pietje Bell om 18.00 uur elke avond, de 1e avond krijgen alle kinderen hun startbewijs bij de tafel van OBS Pluspunt

Wij wensen iedereen een hele fijne Avond4daagse met mooi weer!

Enkele belangrijke aandachtspunten voor de Avond4daagse:

Elke dag worden de routes uitgedeeld bij de startpunt tafel van OBS Pluspunt

Veiligheid

Lopen is op EIGEN RISICO!Er is een EHBO'er aanwezig en verkeersregelaars coördineren de verkeersstromen.

Eindfeest

Op de laatste dag is er een kinderdisco met een dj. We willen de kinderen (en volwassenen) vragen om zich extra in te zetten voor een flitsende disco outfit ! Denk aan een gekke pruik, een zonnebril, een glitterbroek of wellicht helemaal verkleed..

Schoonplan

De gemeente kijkt streng toe of de huisregels voor het schoonhouden van de looproute wordt nageleefd. Wij willen jullie vragen om de kinderen en hun ouder(s) en/of verzorgers hierover te informeren.

Hier vindt u de route