Juf, ik mis je!!

Juf, ik mis je!!

Donderdag 7 januari 2021

En zo maken we voor de tweede keer in korte tijd mee, dat de school gesloten is.  We zien het op het journaal en lezen erover in de media.
Thuisonderwijs gegeven door leerkrachten én ouders samen en iedereen zal het beamen: het is niet ideaal!
We verlangen ernaar om elkaar weer in 'het echt' te zien en te horen. Om samen in een lokaal te zitten en om heerlijk samen (buiten) te spelen.
Zo ook de allerjongste Pluspunters van de groepen 1 en 2.
Waar de hele wereld de adem inhoudt bij alles wat er om ons heen gebeurt, zijn zij toch eigenlijk vooral bezig met 'kleuterdingen'. 
En zeg nou zelf... het is toch een mijlpaal om te kunnen delen dat je je allereerste melktand kwijt bent? En als de tandenfee dan een muntje brengt, leer je toch ook met geld om gaan?
Gelukkig delen we dergelijke informatie ook met elkaar, want volgende week ontvangen de kleuters een vriendenboek dat over henzelf gaat, samengesteld uit brieven/ mails en foto's die hun ouders naar ons (de kleuterleerkrachten) op stuurden.
Daarnaast zijn er natuurlijk de opdrachten die gedaan kunnen worden en het werken in de kleuterwerelden op Gynzy. Dit laatste moet op een laptop of computer, maar dan moeten deze apparaten wel aanwezig zijn of niet in gebruik door papa, mama of (oudere) broer of zus. Als dit dan lukt, is het wel relaxed dat je thuis op welke plaats dan ook je werk kunt doen. 
Volgende week gaan de leerkrachten van de groepen 1 en 2 iedereen bellen. Thuisonderwijs is niet ideaal, maar... samen kunnen we alles en dus komen we er wel! 
De juffen missen 'hun' kinderen ook, daarom is het dan ook een feestje als we elkaar over een poosje weer mogen zien. Zeker weten dat dat gaat gebeuren en tot die tijd... blijven we mailen en bellen. 

Terug

Maria Wesselingstraat 14

3065 GA Rotterdam

010 2020534

info@nullobs-pluspunt.nl