Poppenkast

Vrijdag 4 december 2020

Gingen vorige week de Vlinders op bezoek bij de Bijen om daar met juf Anneke te 'Schrijfkriebelen', deze week was het de beurt voor de Bijen om op visite te gaan bij de Vlinders.
Juf Ellen speelde voor alle kleuters een echt Sint-verhaal in de poppenkast.
Timpe-Tampe-tovenaar had stiekem geknoeid in het grote boek van de Sint. Alle namen van de kinderen en juffen waarbij stond dat ze een zakje pepernoten zouden krijgen werden door Timpe-Tampe veranderd.  Zij zouden geen pepernoten maar een bundeltje takken krijgen. Oeps...wat vervelend. Gelukkig werd het mysterie met behulp van de kleuters opgelost en lag er in beide klassen voor alle kinderen een heerlijke zak pepernoten.
Het was een leuke afsluiting van een toch best spannende ochtend voor de kinderen.
Het op visite gaan in de andere groep werd zo gezellig gevonden dat we dat zeker nog vaker gaan doen.