Het Nationaal Schoolontbijt

Woensdag 4 november 2020

Net als alle andere groepen, startten de kleuters vanochtend met het Nationaal Schoolontbijt.
En ontbeten is er! Deels door alle lekkernijen uit het pakket dat we ontvingen van het Schoolontbijt zelf, maar zeker ook door alle spulletjes die nog eens extra aangeleverd waren door ouders.
We hebben genoten. "Konden we maar iedere dag op school ontbijten, dat zou toch wel erg leuk zijn, juf", aldus een enthousiaste vijfjarige.
Helaas, vanaf morgen eten we weer alleen het tien-uurtje en de lunch met elkaar. Veel minder uitgebreid, maar niet minder gezellig!
En o ja... we hebben nog tomaatjes, komkommers, druiven en andere gezonde snacks over, dus die maken we op.
Alle Pluspunters weten nu echter wel het belang van een goede start van de dag wat betreft eten en drinken, en daar ging het om vandaag.