Een bericht van de ouderraad.

Vrijdag 18 september 2020

Beste ouders en/of verzorgers,

Het is alweer een tijd geleden… Het zomerfeest eind juni 2019 en de succesvolle kerstborrel tijdens het kerstdiner van de kinderen. Wij als ouderraad hebben jullie beloofd dat alle opbrengst ten goede zou komen van de kinderen.

Beter laat dan nooit en het speelgoed is eindelijk compleet. Wij hebben speelgoed aangeschaft waarvan wij denken dat de kinderen hier tijdens de pauzes fijn mee kunnen spelen op het plein.

De juffen van de kleuters wilden heel graag nieuw speelgoed voor in de zandbak en springtouwen.

Voor de kinderen die op het grote plein spelen zijn er tafeltennisbedjes, klittenbandspellen, korte en lange springtouwen, kleine en grote hoepels, jongleerschotels, jongleerballetjes en elastieken.

De  kinderen is gevraagd netjes met het materiaal om te gaan en samen te delen, zodat iedereen er lang en veel plezier van kan hebben.

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor jullie bijdrage hieraan!

Groetjes van de leden van de Ouderraad

Anouschka, Dynish, Vera en Wendy