Het afscheid van de groepen 8

Donderdag 16 juli 2020

Wat hebben we genoten die avond! Het begon met een chique aankomst met een fotograaf die klaar stond voor de kinderen. Ze mochten allemaal op de foto. Daarna mochten ze naar het kleuterplein waar een pizzabus stond. De kinderen konden allemaal genieten van een hawaii-, magarita- en peperoni pizza. Na de pizza kregen de kinderen ook nog heerlijk Italiaans ijsje! Na het eten zijn we naar boven gegaan en hebben we in de klas de musicalfilm gekeken. Het was ontzettend leuk en grappig om het eind resultaat te zien. Hierna kregen de kinderen in de aula een speech van juf Edith en mochten ze één voor één hun certificaat en een boek van de gebeurtenissen tijdens hun basisschool periode ophalen. Al met al was het een feestelijke en bijzondere avond.